Welkom bij De Ebeling!

Welkom bij de Ebeling

In De Ebeling laten we oude tijden herleven. Het gevoel van de Roaring Twenties in New York, maar dan in hartje Amsterdam. Laat je door ons in de watten leggen met lekkere drankjes en goede, betaalbare gerechten. Stap binnen en neem plaats aan onze bar, in het restaurant of op het terras in de zon.
Voor groepen vanaf 4 personen is het mogelijk om vooraf te reserveren.

Zien we je snel?

*Het is niet mogelijk om vooraf speciaal voor ons terras te reserveren. Bij mooi weer doen we er uiteraard wel alles aan om iedereen zo goed als mogelijk een fijn plekje te geven op ons terras.

Over de EbelingIn de jaren ’90 was Café Ebeling een begrip in Amsterdam en omgeving. Het café, gevestigd in een voormalig bankgebouw aan de Overtoom in Amsterdam, heeft in 2021 een grote make-over gekregen. Alleen de naam is nog herkenbaar, als eerbetoon aan deze prachtige tijd.

De Ebeling is verdeeld in vier verschillende ruimtes. De ruime bar, waar heerlijk aan geborreld kan worden en die door zijn breedte ook geschikt is om aan te eten. Het restaurant, dat met zijn karakteristieke leren banken en ruime indeling uitnodigend is om met grotere groepen familie, collega’s of vrienden te borrelen of dineren. De zaal, met ‘New York style’ design biedt ruimte aan ongeveer 120 gasten voor bijvoorbeeld een besloten feest en is van alle gemakken voorzien. En daarnaast ons fraaie terras waar op een mooie dag de zon de hele dag schijnt en dat plaats biedt aan zo’n 90 gasten.

Welkom bij de EbelingOns restaurant is dagelijks geopend tot 20:00! Kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering (alleen voor binnen mogelijk).

In de jaren '90 was "Café Ebeling" een begrip in de Amsterdamse horeca. Dit café gevestigd in een voormalig bankgebouw heeft onlangs een ware make-over gekregen en lijkt geenszins meer op de bar uit vroegere tijden, alleen de naam is nog herkenbaar. Dit als eerbetoon aan deze prachtige tijd. De intentie van de Ebeling is dan ook om deze tijden te doen herleven. Dit doel willen we bereiken door laagdrempelig te zijn en iedereen, van jong tot oud, iets te kunnen bieden. Dit doen wij door kwalitatief goede producten aan te bieden, tegen een zéér schappelijke prijs. Daarbij zorgt ons personeel er nog eens voor dat u werkelijk in de watten gelegd wordt.

Bekijk hier het take away menu.

De Ebeling is verdeeld in vier verschillende ruimtes. De ruime bar, waar heerlijk aan geborreld kan worden en door zijn breedte hij ook zeer geschikt is om aan te eten. Het restaurant, met zijn karakteristieke leren banken en ruimtelijke indeling is uitnodigend voor een gezellig diner met familie, collega's en vrienden. De zaal, met zijn "New Yorkse" design, biedt ruimte aan ongeveer 120 gasten voor bijvoorbeeld een besloten feest, en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast ons fraaie terras, waar de zon de gehele dag zijn gezicht laat zien en plaats biedt aan zo'n 90 personen.

Ps. Heb je onze nieuwe menukaart al gezien?
See you soon!
Instagram
Contact

Contact:
Overtoom 52
1054 HK, Amsterdam
+31207772005
directantwoord@de-ebeling.nl

Openingstijden:
Maandag en dinsdag gesloten. Woensdag van 12:00 - 01:00 uur. Donderdag van 12:00 - 02:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12:00 – 03:00 uur. Zondag van 12:00 – 22:00 uur.

Volg ons:
Instagram: @deebeling
Facebook: De Ebeling